Showbiz

#film de actiune #rambo v #sylvester stallone

Sylvester Stallone vrea sa faca Rambo V

Sylvester Stallone planuieste sa-l aduca pe durul veteran al razboiului din Vietnam, John , pe ecrane pentru cea de-a cincea parte a de actiune, informeaza Tmz.com.

Faimosul personaj Rambo a revenit in salile de cinema la inceputul lui 2008 pentru a se razboi cu armata unui stat asiatic, la 26 de ani de la lansarea primului film al seriei in 1982, intitulat First Blood. Desi nimeni nu se astepta, nici chiar Stallone insusi, se afla in de pre-productie . “Speram ca Rambo se va intoarce. Dar trebuie sa lucram la o poveste care sa merite a fi ecranizata”, a declarat Sylvester Stallone.

In cea de-a patra parte a seriei, Rambo este recrutat de un grup de misionari ai drepturilor omului, care doresc protectie impotriva piratilor in timpul unui drum pentru ajutorarea oamenilor persecutati din Burma (Myanmar).

Vizioneaza trailerul filmului de actiune Rambo IV.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea