Showbiz

#film #sequel #the expendables #sylvester stallone

Sylvester Stallone: "Voi veni cu o idee radicala in The Expendables 2"

Sylvester Stallone se pregateste sa lanseze cea mai recenta creatie cinematografica a sa, filmul de actiune The Expendables , si are deja o idee pentru un sequel, noteaza digitalspy.co.uk.

Actorul si regizorul a stat de vorba cu reporterii de la Los Angeles Times cu ocazia premierei lui The Expendables si a dezvaluit intentia de a face o continuare, daca filmul va avea succes in box-office.

“Daca are incasari bune, cred ca vom avea lichiditati cu care sa facem un sequel. Deja am o idee de scenariu”, a spus Stallone despre filmul care ii reuneste in distributie pe Jason Statham, Dolph Lundgren, Jet Li, Bruce Willis si Arnold Schwarzenegger.

“Lumea crede ca este usor sa faci continuari la filme de succes , dar nu e deloc usor pentru ca trebuie sa te gandesti mult la elementul surpriza. Voi incerca sa vin cu ceva radical in continuarea filmului”, a mentionat Sly.

The Expendables va avea premiera in cinematografele de la noi vineri, 13 august. Vezi un trailer al filmului aici:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea