Showbiz

#supravietuitorul #sergiu nicolaescu #comisar #politist

"Supravietuitorul" ia cu asalt litoralul romanesc

Comisarul Moldovan, cel mai indragit personaj al tuturor timpurilor, ia cu asalt litoralul romanesc, odata cu lansarea filmului in gradinile de vara din Mamaia, Eforie Nord , Mangalia, Jupiter si Costinesti.

Cu un succes spectaculos la public, Albatros, din Mamaia.

De aceasta data, Comisarul, ajuns la varsta senectutii, se trezeste fortat de imprejurari sa retraiasca momente pe care le credea uitate: serile petrecute in gradina de vara impreuna cu prietenul sau, Cristian Vasile si iubita acestuia, Zarada sau raziile facute in barurile in care Goldberg castiga bani frumosi din jocuri de noroc ilegale.

Desi ar fi preferat sa le uite pentru totdeauna, amintirile legate de anii de inchisoare in care a fost fortat sa joace ruleta ruseasca spre amuzamentul gardienilor sau noaptea in care iubita lui Cristian a fost omorata ii sint mai vii ca niciodata. Si cum nimic nu este intamplator, se pare ca nici intalnirea cu vechiul sau prieten Cristian Vasile, dupa atatia ani, nu este accidentala.

Cu un total de 31.000 de metri de pelicula utilizata in 41 de zile de filmare, la care si-au adus contributia 45 de actori in distributie si 84 de persoane in echipa tehnica, alaturi de 1332 de persoane in figuratie, Supravietuitorul este o productie grandioasa care a beneficiat de 12 locatii de filmare, printre care Praga, Palatul Snagov si teatrul Odeon .

Cu Ileana Lazariuc, Lucian Viziru, Sergiu Nicolaescu, George Mihaita, Vladimir Gaitan, Petr Falc, Jean Constantin, Ion Dichiseanu, Loredana, Ion Ritiu, Cristian Motiu si Cristi Iacob in distributie, Supravietuitorul va putea fi vizionat din 13 iulie in cinci statiuni de la malul Marii Negre, fiind distribuit de MediaPro Distribution .

Din septembrie, filmul Supravietuitorul va fi disponibil si pe DVD.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea