Showbiz

#cranberries #bilete suplimentate #concert #rock

Suplimentare de bilete pentru concertul Cranberries

Ca urmare a cererii din partea publicului, biletele la Tribuna Oficiala la concertul Cranberries au fost suplimentate, se arata intr-un comunicat de presa remis de organizatorii evenimentului.

In acest moment mai sunt disponibile urmatoarele categorii de bilete: Gazon B (120 lei), Tribuna Oficiala (170 lei) si Gazon A (190 lei).

Trupa mai are doar doua orase de vizitat inaintea Bucurestiului: Wiesen si Ostrava. Cei de la Cranberries vor sosi in Bucuresti cu cateva zile inainte de concert si vor pleca imediat dupa el catre Turcia, urmatoarea destinatie pe harta turneului lor.

Concertul Cranberries va avea loc pe 20 iulie 2010, la Zone Arena din Bucuresti, de a ora 20.30. Accesul spectatorilor in incinta locatiei este permis incepand cu ora 18.30.

Intrarea in incinta complexului Zone Arena se va face prin Bd. Barbu Vacarescu, prin doua puncte de acces separate. Variantele oferite de mijloacele de transport in comun pentru a ajunge la Zone Arena sunt: metrou – Magistrala 2, Statia Aurel Vlaicu sau Statia Stefan cel Mare, tramvaiul 5 sau linia de RATB 110. Pentru cei care n-au aflat din timp de mutarea concertului de la Stadionul Arcul de Triumf (locatia initial anuntata) la Zone Arena, vor exista autobuze care vor oferi transport gratuit de la vechea locatie la cea noua, in intervalul orar 18.00 – 20.30.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea