Showbiz

#29 octombrie 2010 #bucuresti #herbie hancock #concert #jazz #alte-genuri

Super concert de jazz: Herbie Hancock la Bucuresti!

Herbie Hancock , unul dintre cele mai reprezentative nume ale jazz-ului modern international, va concerta pentru prima data in Romania. Concertul va avea loc pe 29 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti, anunta organizatorii evenimentului.

Bucurandu-se de succesul unei cariere de peste cinci decenii, Herbie Hancock este unul dintre numele de referinta ale industriei muzicale, un artist complet ce a adus contributii majore muzicii, influentand in mod determinant genuri precum jazz-ul electronic, muzica acustica sau R&B-ul.

Portofoliul artistului este impresionant: 50 de albume proprii, peste 20 de milioane de discuri vandute in intreaga lume, 12 premii Grammy, un premiu Oscar si numeroase colaborari de succes alaturi de nume celebre precum Miles Davis, Joni Mitchell, Stevie Wonder, Sting, Annie Lennox , Christina Aguilera , Carlos Santana , Norah Jones sau Leonard Cohen.

Biletele pentru concertul lui Herbie Hancock s-au pus deja in vanzare pe myticket.ro si in  reteaua magazinelor Diverta.  Exista cinci categorii de bilete: 80, 120, 160, 200, 240 lei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea