Showbiz

#dj #mamaia #plaja #sunwave 4 festival #festival #electro

Sunwave 4 Festival pe plaja din Mamaia

Sambata, 9 august, pe plaja Enigma din Mamaia incepe Sunwaves 4 Festival . Evenimentul este organizat de Sunrise & Kristal Glam Club si incepe la ora 21.00, petrecerea continuand pana dimineata.

 

DJ-ii invitati sa invarta platanele la acest festival se vor imparti pe cele 4 scene amenajate. Astfel pe Scena Kristal vor urca , Bill Patrick, Chriss visuals by Rancea; pe scena Back To Future vor fi , Dj Sneak, Praslea, El Cezere, Kozo visuals by Dreamrec & Cote; pe scena Break Me vor urca General Midi, Freestylers, Seb visuals by Dan Basu si pe scena Transitions vor fi John Digweed , Misstress Barbara si Raoul Russu.

Pretul biletelor la festival  

Pretul biletelor ce vor fi achizitionate in avans, variaza in functie de data astfel: intre 16 iulie si 27 iulie, acestea vor costa 45 lei si intre 28 iulie si 8 august, 55 lei.

Biletele in avans pot fi achizitionate accesand www.bilet.ro sau mergand direct la unul din punctele de vanzare listate pe www.bilet.ro/ridicabilet. La intrare in seara evenimentului pretul tichetelor este 70 lei. 

Accesul la festival 

Biletul de intrare permite accesul pe plaja, care se va face incepand cu ora 21.00 si ofera posibilitatea de a merge la toate scenele amenajate special pentru festival.

Odata ajuns in spatiul festivalului iesirea si revenirea pe plaja nu sunt permise decat in cazuri de extrema urgenta 

Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis. Plata la bar se va realiza prin intermediul jetoanelor valorice. Vor exista standuri de unde se vor putea cumpara jetoane.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea