Showbiz

#muzica #pop #sugababes

Sugababes isi schimba componenta

Keisha Buchanan va parasi trupa Sugababes si va fi inlocuita de reprezentanta Marii Britanii la Eurovision 2009, Jade Ewen, anunta site-ul oficial al formatiei.

Acelasi site precizeaza ca Keisha Buchanan va continua sa inregistreze ca artist solo cu Island Records , casa de inregistrari a Sugababes.

"Formula Sugababes s-a schimbat. Heidi Range si Amelle Berrabah vor ramane in continuare in componenta Sugababes si vor primi o noua membra Jade Ewen. Ele vor lansa albumul Sweet 7 pe data de 23 noiembrie prin intermediul Island Records".

Keisha Buchanan a confirmat aceasta schimbare prin intermediul paginii sale personale de Twitter. Desi spune ca nu a fost alegerea ei sa plece, fosta membra Sugababes evita lamurirea acestui aspect.

"Dragi prieteni, va anunt cu tristete ca nu mai fac parte din Sugababes. Perioada petrecuta cu trupa a fost minunata pentru mine si am obtinut mai mult decat mi-as fi putut vreodata imagina. Desi n-a fost alegerea mea sa plec, este timpul sa incep un nou capitol", a marturisit Keisha Buchanan.

Sugababes - About You Now

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea