Showbiz

#acasa #coana mare #martin lawrence #film #sequel

Studiourile Fox pregatesc 'Acasa la Coana Mare 3'

Cei de la 20th Century Fox vor sa o readuca pe Coana Mare pentru a treia oara in atentia publicului, dupa ce i-au cerut lui Randi Mayem Singer ( Mrs. Doubtfire ) sa scrie un scenaiu pentru Big Momma's House 3, informeaza variety.com.

Studiourile Fox vor neaparat sa creeze un al doilea sequel, iar pentru asta au apelat deja la vechii parteneri cu care au colaborat la primele doua filme, adica studiourile New Regency si producatorul David Friendly.

Acasa la Coana Mare a salvat studiourile Fox dintr-un impas financiar la vremea respectiva. Asa ca de ce nu, in plina criza financiara, studiourile sa mizeze pe ceva sigur cum ar fi un sequel.

Filmul original, Acasa la Coana Mare, care l-a avut ca actor principal pe Martin Lawrence in rolul unui agent FBI, maestru in deghizari, a incasat peste 174 de milioane de dolari in intreaga lume, in timp ce partea a doua, Acasa la Coana Mare 2, a incasat alte 138 de milioane.

Inca nu se stie daca actorul Martin Lawrence va reveni in rolul Coanei Mari. Cum de altfel nu se stie nici daca isi va relua rolul din productia Bad Boys 3 , alt sequel, de data aceasta produs de Columbia Pictures.

Urmareste traierul filmului Acasa la Coana Mare:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea