Showbiz

#5 #masini #actiune #film #continuare #vin diesel #paul walker #fast&furious

Strazile din Brazilia se pregatesc pentru Fast and Furious 5

Actorul Paul Walker a lasat sa-i scape cateva detalii despre cel de-al cincilea film al francizei fast and furious, in timpul unui interviu acordat emisiunii radio Valentine in the Morning, potrivit site-ului slashfilm.com.

Desi a crezut la inceput ca Fast & Furious va incheia seria, incasarile inregistrate de acesta i-a determinat pe producatori sa se gandeasca la o continuare.

Partea a patra a incasat in cele trei zile ale premierei peste 72 de milioane de dolari, iar in momentul de fata are aproape 149 de milioane de dolari incasati in intreaga lume, potrivit site-ului boxofficemojo.com. Seria Fast & Furious a incasat pana acum peste 750 de milioane de dolari.

In cadrul interviului, Paul Walker a specificat doula lucruri clare: 1 - Vin Diesel va reveni si el in cea de-a cincea partea; 2 – actiunea va avea loc in Brazilia.

“Initial, seria trebuia sa se termine. La inceput, scenariul nu avea un final deschis, unul care sa-ti lasa posibilitatea de a interpreta. Fara indoiala, dupa felul in care au inceput lucrurile in box office, Vin si cu mine vom reveni. Facem o a cincea parte si mergem in  Brazilia.”

Urmareste trailerul filmului Fast & Furious

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea