Showbiz

#electro

Stoc nou de bilete pentru fanii lui Fedde le Grand


Numarul biletelor pentru concertul lui Fedde le Grand de la Bucuresti a fost suplimentat, potrivit organizatorilor. Pentru show-ul incendiar din 17 iulie s-au pus in vanzare inca 500 de bilete atat pentru accesul in Arene (35 RON) cat si pentru zona VIP (100 ron ), acestea fiind disponibile in reteaua Diverta, pe www.myticket.ro, www.bilete.ro si pe www.ticketpoint.ro.

Show-ul va incepe la ora 21

Fedde le Grand va concerta maine seara Arenele Romane din Bucuresti, pe Arenele Romane. Show-ul va incepe la ora 21.00.In cadrul aceluiasi spectacol vor urca pe scena Camille Jones , Ida Corr, Vali Barbulescu , Dj Optick , DJ Andi, Konstantin si Christian Green. Fanii au un motiv in motiv in plus de bucurie: organizatorii anunta ca vremea din seara concertului se anunta a fi perfecta.

Fedde le Grand este Dj-ul cu ea mai puternica ascensiune din ultimii ani. A cunoscut afirmarea in 2006 cu single-ul "Put your hands up 4 Detroit". Fedde le Grand a remixat piese pentru Pete Tong, Camille Jones, Ida Corr, Anita Kelsey, Mr. V si Robbie Williams. In 2007 "Let me think about it", colaborarea cu Ida Corr, a spart toate topurile dance. In topurile romanesti piesa s-a clasat pe locul 3.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea