Showbiz

#symphonicity #concerte simfonice #turneu #sting #pop #alte-genuri

Sting ajunge cu turneul Symphonicity si in Europa

Sting isi va extinde turneul mondial „ Symphonicity ” cu aparitii in Europa in aceasta toamna. In acest turneu Sting este insotit de Royal Philharmonic Concert Orchestra , alaturi de care va canta cele mai mari hituri ale sale, reorchestrate in maniera simfonica.

Turneul european va incepe pe 3 septembrie la Konserthus din Oslo, urmat de prestatia de pe 5 septembrie de la Teatrul Regal din Copenhaga. Pe 5 octombrie Sting si Northern Simfonia Orchestra vor sustine un concert special la The Sage Gateshead.

Sting va ajunge la Royal Albert Hall din Londra pe 1 octombrie, pe 26 octombrie la  Teatrul Verdi din Florenta, pe 2 noiembrie la Teatrul Arcimboldi din Milano, iar pe 10 noiembrie la Santa Cecilia din Roma.

In plus, in septembrie turneul lui Sting se va opri si in Stockholm, Helsinki, Berlin, Koln si Paris, urmat de concerte in Dublin, Nantes, Antwerp, Hamburg, Frankfurt si Stuttgart in luna octombrie, incheind cu Venetia si Torino in noiembrie.

Sting va lansa in aceasta vara si un noul album de studio „Symphonicities”. Pe acest material se regasesc atat hit-uri ale trupei The Police („Roxanne”, „Next To You”) ,  precum si piese din cariera solo a lui Sting cum ar fi “Englishman in New York”, “I Burn for You”, “Why Should I Cry for You” si “She’s Too Good For Me”.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea