Showbiz

#steven spielberg #revine #filmele de razboi #war horse

Steven Spielberg revine la filmele de razboi cu War Horse

Chiar daca nu apare in presa la fel de mult ca alte vedete din industria showbizului, nu inseamna ca Steven Spielberg sta degeaba.

Ocupat cu post-productia filmului Tintin, regizorul are totusi timp sa lucreze si la urmatorul sau proiect regizoral: drama de razboi War Horse .

Povestea filmului are loc in timpul primului Razboi Mondial si are in prim plan extraordinara prietenie dintre un baiat si un cal, ale caror destine sunt legate de evolutia conflictului armat.

Filmul este ecranizarea cartii cu acelasi nume a lui Michael Morpurgo, iar DreamWorks (compania lui Steven Spielberg) a achizitionat drepturile de anul trecut. “Este o poveste extraordinara cu un mesaj care poate fi perceput in orice tara din lume”, a spus Spielberg pentru Variety.

Scenariul este semnat de duo-ul Richard Curtis -Lee Hall, iar filmarile vor incepe anul acesta la o data care va fi anuntata ulterior. Disney si DreamWorks, cele doua companii producatoare din spatele lui War Horse, intentioneaza sa lanseze filmul in august 2011 .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea