Showbiz

#steven soderbergh #knockout #gina carano #film #actiune

Steven Soderbergh va regiza Knockout cu Gina Carano

Filmul Knockout ii va aduce impreuna pe regizorul steven soderbergh si pe scenaristul Lem Dobbs, alaturi de frumoasa luptatoare Gina Carano , relateaza aceshowbiz.com.

A fost confirmata vestea ca Steven Soderbergh va regiza filmul Knockout. Studioul de filmari a emis un comunicat prin care confirma zvonurile care circulau de mai multa vreme. De asemenea, in film va aparea si luptatoarea de arte martiale Gina Carano.

"Suntem extrem de incantati sa lucram cu un regizor de prima mana precum Steven", a declarat directorul studioului, Ryan Kavanaugh.

Filmul va fi produs de Gregory Jacobs si Ryan Kavanaugh, iar scenariul va fi realizat de Lem Dobbs, care a mai colaborat cu Steven Soderbergh pentru filmul din 1999, The Limey.

Filmarile la Knockout, care spune povestea unei femei spion, vor incepe in februarie 2010.

"Audienta si-a spus cuvantul. Oamenii vor filme de actiune , proaspete si cool, iar Knockout se indreapta spre acest sector de public", a declarat Tucker Tooley, unul dintre reprezentantii studiourilor de filmare.

Urmareste trailerul filmului The Informant, in regia lui Steven Soderbergh:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea