Showbiz

#che #benjamin button #oscar 2009 #film #echipa #moneyball #brad pitt #steven soderbergh

Steven Soderbergh si Brad Pitt fac din nou echipa pentru "Moneyball"

Regizorul steven soderbergh negociaza cu reprezentantii Columbia Pictures realizarea filmului Moneyball , o ecranizare dupa cartea lui Michael Lewis, Moneyball: The Art of Winning an Unfair Game, informeaza Variety.

Protagonistul cartii este Billy Beane, directorul general al echipei Oakland Athletics care se foloseste de o sofisticata metoda de analiza computerizata pentru a alcatui o echipa de Cupa Mondiala care sa joace pentru mai putini bani decat rivalii de New York Yankees.

Soderbergh si-a dorit dintotdeauna sa regizeze un film cu subiect sportiv, iar acum are din nou ocazia de a colabora cu Brad Pitt, starul din seria Ocean’s Eleven, care s-a aratat foarte interesat de proiectul Moneyball inca de acum un an.

Se pare ca scenariul va fi adaptat de Steve Zaillian, iar Soderbergh incearca sa faca din Moneyball urmatorul sau proiect cinematografic . Deocamdata nu se cunosc detalii despre productia filmului.

Ultimul film al lui Steven Soderbergh, Che – o biografie a liderului comunist Ernesto “Che” Guevara, va fi lansat in Romania in martie.

Brad Pitt este nominalizat la premiile Oscar pentru rolul din The Curious case of Benjamin Button, care va avea premiera la noi pe 20 februarie.

Urmareste trailerul filmului The Argentine, prima parte a proiectului Che.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea