Showbiz

#tiziano ferro #hot chocolate #steve vai #cerbul de aur #2009

Steve Vai si Hot Chocolate vor canta la Cerbul de Aur 2009

Cantaretul italian Tiziano Ferro ( foto ), formatia Hot Chocolate si celebrul chitarist Steve Vai sunt artistii internationali care vor concerta in cadrul editiei de anul acesta a Festivalului Cerbul de Aur .

Surse apropiate organizatorilor sustin ca bugetul de anul acesta al festivalului -  care va avea loc in perioada 2 - 7 septembrie, la Brasov - este de aproximativ 1.5 milioane de euro.

Rerezentantul postului national de televiziune, Mioara Negescu, a declarat intr-o conferinta de presa: "Ne-am propus ca, in acest an de criza, sa oferim telespectator si spectatorilor care vor fi la Brasov un spectacol deosebit, in care vom pune accentul pe muzica romaneasca de calitate".

Hot Chocolate, formatie responsabila pentru hit -urile You Sexy Thing si So You Win Again, va concerta in prima seara a festivalului, iar chitaristul Steve Vai si cantaretul Tiziano Ferro vor incanta publicul pe 6 septembrie.

Printre invtatii romani se numara Gabriel Cotabita, Paula Seling, Nicola, Aurelian Temisan, Vlad Mirita, Delia Matache si multi altii.

Tiziano Ferro - Perdono

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea