Showbiz

#proiect cinematografic #film #razboaie #comedie de epoca #steve carell

Steve Carell - soldat francez in armata lui Napoleon

Steve Carell se va apuca in curand de lectii de franceza dupa ce a fost distribuit in rolul principal intr-o comedie de epoca despre un soldat francez din timpul razboaielor napoleonice, informeaza hollywoodreporter.com.

Comediantul va fi protagonistul filmului Brigadier Gerard, o comedie a carei actiune se petrece in timpul razboaielor purtate de Napoleon. Steve Carell il va interpreta pe soldatul Etienne Gerard care se considera un cavaler spadasin, dar ale carui abilitati in manuirea armelor sunt mai mult decat mediocre.

Scenariul va fi realizat in colaborare de John Altshuler si David Krinsky, fiind inspirat de o serie de povestiri scrise de Arthur Conan Doyle. O sursa implicata in proiectul cinematografic a declarat ca filmul va fi o comedie de genul celor cu care n-a obisnuit deja Steve Carell (The Office , Get Smart).

Filmarile ar uma sa inceapa in primavara , cand Carell va lua o pauza de la The Office. El va avea de ales intre filmarile la Get Smart 2 si comedia de epoca. Deocamdata producatorii cauta un regizor pentru noua pelicula.

Urmareste trailerul comediei Get Smart cu Steve Carell si Anne Hathaway.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea