Showbiz

#stephen graham #nicolas cage #ron perlman #season of the witch

Stephen Graham va juca in Season of the Witch

Actorul britanic Stephen Graham a semnat recent un contract cu casa de productii Relativity pentru a aparea alaturi de Nicolas Cage si Ron Perlman in filmul horror season of the witch, potrivit hollywood reporter.

Stephen Graham a mai jucat in filme precum Snatch, Gangs of New York, This is England, Goal sau The Good Night. El apare si in pelicula regizata de Madonna, filth and wisdom, lansata in cinematografele din Statele Unite ale Americii la mijlocul lunii octombrie.

Acesta va interpreta rolul unui navigator sarlatan in acesta productie horror, care prezinta povestea unui grup de cavaleri din secolul al XIV-lea ce transporta o fata banuita ca are legatura cu raspandirea ciumei.

Filmul este regizat de Dominic Sena, creatorul filmelor Swordfish, Gone in 60 Seconds sau Whiteout, dupa un scenariu de Bragi Schut. Filmarile sunt programate sa inceapa in prima parte a lunii noiembrie 2008, in Austria si Ungaria.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Gangs of New York

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea