Showbiz

#foto #casatoria #stephen moyer #anna paquin #true blood

Starurile din True Blood, Anna Paquin si Stephen Moyer, s-au casatorit (FOTO)

Anna Paquin si Stephen Moyer , protagonistii serialului de mare succes cu vampiri True Blood , s-au casatorit sambata in Malibu , California, anunta People.com.

Evenimentul a avut loc intr-un cadru restrans la care au participat prietenii apropiati ai cuplului si, evident, colegii de platou din True Blood, printre care s-au numarat Alan Ball (creatorul serialului), Ryan Kwanten, Sam Trammell, Rutina Wesley si Carrie Preston.

Anna Paquin (28 ani) si Stephen Moyer (40 ani) s-au cunoscut la filmarile serialului True Blood si s-au logodit anul trecut.
Ceremonia de nunta a avut loc pe plaja din Malibu la apusul soarelui intr-o atmosfera foarte romantica. Paquin a purtat o rochie alba clasica, in timp ce Moyer a imbracat un costum negru.

“Este minunat sa ai libertatea de a te bucura de munca fara sa simti ca-ti abandonezi viata privata”, a spus Paquin, referindu-se la relatia sa cu Moyer, care il interpreteaza in serial pe vampirul Bill.

Sezonul 3 din True Blood va rula la HBO din luna noiembrie.

Sursa foto : People.com.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea