Showbiz

#j.j. abrams #the dark knight #star trek 2

Star Trek 2 este inspirat de The Dark Knight

Producatorul Damon Lindelof a afirmat recent ca cel de-al 2-lea film al seriei Star Trek va fi inspirat de The Dark Knight , anunta E!Online.

Lindelof, care este de asemenea si unul dintre scenaristii lui Star Trek 2 , alaturi de Carlton Cuse (unul din producatorii serialului Lost), Roberto Orci si Alex Kurtzman, a dezvaluit ca noul film SF va trece la un alt nivel fara a-si pierde din elementele care au facut Star Trek sa fie atat de reusit.

“Ne inspiram din The Dark Knight care a ridicat nivelul dupa Batman Begins”, a spus Lindelof despre proiectul Star Trek 2.

“Dark Knight a avut o poveste uimitoare si in acelasi timp a ramas un film cu supereroi. Nu vrem sa abandonam elementele care au facut primul film atat de reusit, dar vrem sa gasim o tema relevanta”, a adaugat Lindelof.

Star Trek 2 va fi regizat tot de J.J. Abrams si va readuce pe ecran echipa din pelicula din 2009. Desi nu se stie cand vor incepe filmarile, sequel-ul lui Star Trek va avea premiera pe 29 iunie 2012.

Trailer Star Trek:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea