Showbiz

#supereroi #stan lee #venom #spider-man

Stan Lee - in Venom

Stan Lee , presedintele Marvel, va aparea in filmul Venom , care va fi lansat in 2010, informeaza aceshowbiz.com.

Vestea a fost confirmata de scenaristii Paul Wernick si Rhett Reese care au declarat ca au realizat un personaj special pentru creatorul productiei cu supereroi , Spider Man.

"Da, Stan Lee va aparea in Venom. Insa asta este tot ce pot sa spun acum. Lee nu aparea in scenariul nostru, insa acum stim exact ce va face", a declarat Rhett Reese.

Acesta a mai dezvaluit si ca Stan Lee ar putea sa mai apara si in alte productii bazate pe benzile desenate Marvel. "Pesonajul lui Stan Lee ar putea sa traiasca vesnic. Sa speram ca va aparea in cat mai multe filme", a precizat Rhett Reese.

In aprilie, Reese si Wernick au declarat ca sunt foarte interesati de realizarea unui scenariu pentru Venom.

"Venom este proiect extraodinar si de-abia asteptam sa realizam scenariul. Suntem inca in faza de proiectie, insa este minunat", declara Reese.

Venom este bazat pe personajele din seria de benzi desenate Marvel si este personajul negativ din Spider-Man 3. Personajul a fost interpretat de Topher Grace. Inca nu a fost dat un anunt oficial despre distributia filmului, insa acesta este programat sa aiba premiera in 2010.

Urmareste trailerul filmului Spider Man 3:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea