Showbiz

#stallone #rambo v #sequel #expendables

Stallone nu mai face Rambo V, dar promite un sequel la "Expendables"

Sylvester Stallone era decis pana de curand sa faca si , simtind ca franciza mai avea multe de oferit fanilor genului. Acum insa, actorul si regizorul in varsta de 63 de ani anunta ca nu va mai continua seria , dar, in schimb, va dezvolta o noua franciza: The Expendables.

“Cred ca am terminat cu Rambo . Sunt 99% sigur ca nu vor mai fi filme din aceasta . Intentionam sa fac Rambo V , dar cred ca un alt film ar putea fi interpretat gresit si considerat inutil. Asa ca nu vreau sa fiu un mercenar al seriei”, a spus Stallone intr-un interviu pentru Empire Magazine.

Totusi, starul filmelor de actiune nu este gata sa-si ia adio de la personajul care i-a adus celebritatea. Sylvester Stallone lucreaza, in calitate de regizor, la editarea unei versiuni mai lungi a lui Rambo IV care va contine 12 minute in plus fata de varianta lansata in cinematografe in 2008.

Daca epoca lui Rambo a apus, Stallone este gata sa inceapa o noua serie cu cel mai recent film de actiune al sau, The Expendables. Desi filmul va fi lansat de abia pe 13 august, Stallone care joaca si regizeaza productia, afirma ca a inceput deja dezvoltarea unui sequel.

“Ne gandim foarte serios la o noua poveste. Deja lucram la o continuare”, a spus Stallone. Vezi mai jos trailerul filmului The Expendables:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea