Showbiz

#brazilia #forest whitaker #expendables #50 cent #sylvester stallone

Stallone il ia pe 50 Cent in locul lui Whitaker

Durul de la Hollywood, actorul sylvester stallone, isi apara decizia de a-l adauga pe rapper-ul 50 Cent in distributia noului sau film The Expendables – dupa ce fanii au atacat aceasta decizie intr-un forum online, informeaza femalefirst.co.uk.

Actorul Forest Whitaker, care trebuia sa joace rolul agentului FBI Will Sands, a renuntat la pelicula din cauza programului incarcat. In locul lui Whitaker, Sylvester Stallone l-a gasit pe 50 Cent, dar decizia a fost dur criticata de fanii care au precizat ca vedeta nu este un actor credibil.

Acum, Stallone a scris pe forumul StalloneZone ca va avea personal grija de vedeta hip hop si ca il va ghida pe toata perioada filmarilor.

"Te rog, spune-le fanilor sa gandeasca pozitiv, nu negativ, iar eu le promit ca totul va fi in regula. Mania legata de adaugarea lui 50 Cent in distributie este de inteles, dar nu si corecta”, a scris Sylvester Stallone pentru administratorul formului.

"Un jucator este la fel de bun ca si antrenorul. Daca in om poate comunica intr-un anumti mediu, atunci poate la fel de bine sa comunice si in altul daca este ajutat cum trebuie. Aveti incredere in mine si veti vedea ca schimbarea lui Forest Whitaker cu 50 Cent (Curtis Jackson) este una buna."

Sylvester Stallone a inceput filmarile la filmul The Expendables in Brazilia. 

Urmareste trailerul filmului Rocky Balboa

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea