Showbiz

Spike Lee va regiza "Time Traveler"

va regiza si va scrie scenariul urmatorului sau film, Time Traveler, o adaptare pentru marele a memoriilor lui Ronald Mallett, unul dintre primii afro-americani care a obtinut un doctorat in fizica.

Lee a achizitionat drepturile de ecranizare ale cartii "Time Traveler: A Scientist's Personal Mission to Make Time Travel a Reality" si va produce filmul prin intermediul casei sale de productii.

Mallett, care a scris cartea impreuna cu Bruce Henderson, isi povesteste viata incepand de la copilaria petrecuta intr-o saracie crunta si pana la cariera stralucitoare ca profesor si om de stiinta. Cartea abordeaza si una dintre obsesiile lui Mallett, aceea de a construi o masina a timpului, dorinta manifestata inca de la varsta de 10 ani, cand a murit tatal sau.

, bazata pe un roman ai carui protagonisti sunt cativa soldati afro-americani, care raman blocati intr-un satuc italian in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Filmul va fi lansat in toamna aceasta.

Printre cele mai recente filme regizate de Lee se numara Inside Man si All the Invisible Children, ambele realizate in 2006.

Trailer Inside Man


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea