Showbiz

#dreamworks #asia #will smith #steven spielberg #i am legend #old boy #oldboy

Spielberg vrea un remake al filmului Oldboy

Mark Protosevich, co-scenaristul filmului I Am Legend , a fost chemat la masa negocierilor pentru a scrie scenariul unui remake al peliculei coreene Oldboy , informeaza hollywoodreporter.com.

DreamWorks negociaza adjudecarea a drepturilor de realizare a acestui remake cu compania mandate pictures, care va ramane implicata in proiect.

Remake-ul va fi regizat de catre Steven Spielberg, iar in rolul principal il vom gasi pe actorul Will Smith.

Filmul prezinta povestea unui barbat care este rapit intr-un mod misterios si inchis intr-o camera ce ii serveste drept inchisoare timp de 15 ani. O data eliberat, acesta are la dispozitie cinci zile sa afle cine l-a rapit.

DreamWorks a produs o adevarata agitatie in industria cinematografica in urma cu doua luni, cand a incetat colaborarea cu Paramount Pictures . Atunci, Spielberg si co-presedintele Stacey Snider au luat 17 proiecte cu ei, proiecte pe care DreamWorks le-a dezvoltat la Paramount.

Oldboy este primul proiect pe care compania lui Steven Spielberg l-a achizitionat de la separare.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului I Am Legend, cu Will Smith

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea