Showbiz

Spielberg si Jackson vor regiza noile aventuri ale lui Tintin

Steven Speilberg si Peter Jackson se pare ca si-au gasit starul care va juca rolul principal intr-o noua despre aventurile micului reporter belgian, , eroul din celebrele ale lui Georges Remi.

Potrivit cotidianului Daily Mail, tanarul actor care il va intruchipa pe Tintin este actorul britanic , ale carui filmari vor incepe curand.

Trilogia va fi produsa de studiourile DreamWorks , dar purtatorul de cuvant al companiei nu a dorit sa dea detalii cu privire la distributia filmului. Proiectul cinematografic este inca tinut secret, dar actorul britanic Andy Serkis (Gollum din trilogia Lord of the Rings), care va juca rolul insotitorului lui Tintin in calatoriile acestuia, Capitanul Haddock, a declarat recent ca va incepe curand filmarile la trilogie .

Prima parte va purta semnatura regizorala a lui Steven Spielberg, iar cea de-a doua va fi realizata de Peter Jackson. Regizorul Steven Spielberg va fi prezent in luna mai la festivalul de film de la Cannes , unde isi va prezenta noul film Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull.

Trailer Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea