Showbiz

"South Park" va putea fi vizionat pe internet

Episoadele serialului tv de animatie, South Park , vor putea fi vizionate gratuit pe internet. Creatorii controversatului serial, Trey Parker si Matt Stone, au incheiat o intelegere cu compania Viacom pentru a distribui toate episoadele pe site-ul de internet www.southparkstudios.com.

"Ne-am saturat sa fim nevoiti mereu sa descarcam ilegal propria noastra productie, asa ca am oferit o alternativa legala", au declarat ei.

Pe site vor putea fi vizionate toate episoadele seriei South Park, inclusive cel mai recent, ce poate fi urmarit timp de o saptamana de la aparitia pe micile ecrane. Episoadele pot fi vizionate fara a fi intrerupte de anunturi publicitare. Potrivit unui purtator de cuvant din partea Comedy Central, vor fi adaugate reclame doar pentru sponsori . Inca de la lansare, in urma cu o saptamana, site-ul a avut peste 3 milioane de accesari.

Serialul animat South Park a fost lansat in 1997 si a devenit in scurt timp un succes al postului de televiziune Comedy Central, avand si in prezent o audienta de  3 milioane de spectatori pe episod.

Trailer South Park - mai mare, mai lung si necenzurat 



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea