Showbiz

#rock #lansare #soundtrack #documentar #the doors

Soundtrack-ul documentarului despre The Doors apare pe 6 aprilie

Coloana sonora a celui mai asteptat film documentar despre legendara trupa The Doors – “When You’re Strange” se va lansa pe 6 aprilie.

Albumul cuprinde 14 trackuri, o selectie extraordinara a celor mai cunoscute piese The Doors. precum si cantari live rare si interviuri a tuturor celor 4 membri.

“When You’re Strange” vorbeste despre cea mai influenta si apreciata trupa a tuturor timpurilor cat si despre si mostenirea imensa pe care aceasta a lasat-o.

Filmul a fost regizat de Tom DiCillo si se va lansa pe 9 aprilie. Cunoscutul actor Johnny Depp isi imprumuta vocea acestei productii, fiind naratorul filmului.

“Vizionand inregistrarile aproape hipnotice, nelansate pana in prezent cu Jim, John, Ray si Robby am simtit ca experimentez totul prin ochii lor. Nici un alt film documentar despre rockn’ rol, sau oricare alt documentar nu va exprima mai bine ce vrea sa spuna acest film. Este o onoare imensa sa ma fi implicat. Sunt la fel de mandru de acest lucru ca de orice altceva am realizat pana acum.”, a declarat Depp.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea