Showbiz

#monden #pedeapsa #inchisoare #eliberare #blake fielder- civil #amy winehouse #r&b #alte-genuri

Sotul lui Amy Winehouse a fost eliberat

Sotul lui Amy Winehouse , Blake Fielder-Civil, a fost eliberat. Acesta a iesit din inchisoare dupa ce a stat dupa gratii aproximativ un an. Blake a fost incarcerat pentru comportament violent si ostructionarea justitiei.

Blake Fielder-Civil a fost eliberat inainte de termen cu obligatia de a se interna intr-o clinica de reabilitate.

Amy Winehouse s-a decis sa legalizeze relatia sa cu Fielder, anul trecut, in Miami. Din nefericire cei 2 indragostiti nu s-au putut bucura prea mult de mariaj din simplul motiv ca rebelul sot a fost arestat.

Amy Winehouse nu a fost vazuta la penitenciar cu ocazia eliberarii sotului. Aceasta a preferat sa ramana acasa, la resedinta sa din Londra, unde se recupereaza dupa ce a suferit o infectie la piept, la inceputul saptamanii, potrivit People.

Amy Winehouse este o cantareata si compozitoare engleza ce abordeaza si combina elemente de jazz, soul si RnB. Solista a debutat in 2003 cu albumul intitulat "Frank" pentru care a primit o nominalizare la Mercury Prize. Amy este o dubla castigatoare a premiului "Ivor Novello" (in 2004 pentru single-ul "Stronger than Me" si 2007 pentru single-ul "Rehab").

In 2007, Winehouse castiga un premiu BRIT pentru "Cea mai buna cantareata britanica " si o nominalizare pentru "Cel mai bun album britanic". In acelasi an, albumul " Back to Black " a fost ales sa fie unul dintre cele 12 albume nominalizate la Mercury Prize 2007. De asemenea, cantareata britanica a obtinut si 3 nominalizari la MTV Video Music Awards si 5 premii Grammy .


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea