Showbiz

#john travolta #kelly preston #copil

Sotia lui John Travolta naste din nou "in tacere"

Sotia lui John Travolta, Kelly Preston , va naste potrivit credintelor Bisericii Scientologice, cu cat mai putin zgomot.

Actorul si sotia sa, membri ai Bisericii Scientologice, vor urma indicatiile specifice pentru nasterea fiului lor: vorbitul e interzis, iar mama nu are voie sa faca zgomot in timpul durerilor nasterii.

Motivul pentru care scientologii prefera nasterea in tacere, este credinta ca tipetele sau zgomotele puternice in timpul nasterii se vor imprima in memoria bebelusului si ii vor provoca suferinte mai tarziu, chiar daca nu este constient de ele.

Kelly Preston si John Travolta au mai trecut prin acest ritual de doua ori, la nasterea  fiicei lor Ella Bleu, si a fiului lor Jett, care a murit la numai 16 ani in 2009.

Jett suferea de autism, afectiune care nu este recunoscuta de Biserica Scientologica , si a incetat din viata in timpul unei vacante cu familia in insulele Bahamas.

John Travolta s-a convertit la Scientologie in 1975 si a cunoscut-o pe sotia sa in cadrul organizatiei, dupa mai multe scandaluri legate de sexualitatea sa. biserica scientologica nu recunoaste nici homosexualitatea.

Sotia lui Tom Cruise, Katie Homes , a trecut si ea printr-o "nastere in tacere". Fiica celor doi scientologi, Suri Cruise, are acum patru ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea