Showbiz

#pop #concert #earnest valentino #bucuresti #michael jackson

Sosia oficiala a lui Michael Jackson vine la Bucuresti (VIDEO)

Earnest Valentino , sosia oficiala a lui Michael Jackson , va sustine un la Bucuresti. Spectacolul va avea loc sambata, 10 aprilie, de la ora 22.00,  la Jet Set Events Hall. Alaturi de vor mai urca pe scena dansatori din trupa lui Michael Jackson .

Onorariile lui Earnest, cele ale dansatorilor lui la spitalul Marie Curie , Bucuresti.

Biletele costa 70 lei si se gasesc pe eventim.ro, reteaua magazinelor Vodafone, Germanos, librariile Carturesti si Humanitas si la punctele de vanzare mobile.

Earnest Valentino este  recunoscut la nivel international ca fiind sosia oficiala a lui Michael Jackson. Nascut in Florida, intr-o familie de oameni modesti,  Earnest avea sa descopere  la 8 ani ca seamana cu pustiul Jackson, care facea pe atunci furori la nivel international.

In 1978, Earnest  fonda cu un grup de prieteni – “The Jacksons”, proiect care i-a adus in lumina reflectoarelor, oferindu-le totodata recunoastere internationala. Opt ani mai tarziu, grupul infiintat de Earnest se dizolva, iar Earnest isi continua  ascensiunea ca si solo artist. Talentul sau iesit din comun si asemanarea cu Michael Jackson ii aduc  in 1997 un contract cu “Mistery”, casa de productie a megastarului "



Earnest Valentino - " "

Earnest Valentino - "Man In The Mirror"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea