Showbiz

#sophia loren #film #autobiografie #televiziune #mama #romilda villani #pirelli

Sophia Loren va juca rolul mamei sale

Celebra actrita Sophia Loren va interpreta rolul mamei sale, Romilda Villani , intr-un film de autobiografic, informeaza variety.com.

Pelicula, care va fi realizata de postul de televiziune RAI, va relata ascensiunea vedetei de la saracie la celebritate . Filmul este inspirat din memoriile Mariei Scicolone, sora mai mica a actritei.

Sophia Loren va intra in pielea mamei sale, care, in 1932, a castigat un concurs de sosii ale celebrei Greta Garbo, organizat de studiourile MGM, dar care nu a fost lasata de catre familie sa-si realizeze visul de a ajunge actrita la Hollywood.

In 1980, Loren a interpretat atat propriul rol, cat si pe cel al mamei sale, in filmul de televiziune Sophia Loren: Her Own Story.

Sophia Loren, considerata simbol al cinematografiei italiene, a fost recompensata cu doua premii Oscar - pentru rolul din pelicula La Ciociara (1962) si unul pentru intreaga cariera (1991). Loren, 74 de ani, a fost votata in 2006 "cea mai naturala frumusete din lume". La finele anului 2007, actrita a acceptat sa pozeze in ipostaze sexy, dar decente, pentru cea mai exclusivista revista pentru barbati – Pirelli .

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea