Showbiz

#sonisphere romania #festival #acces #rock

Sonisphere Romania: O singura cale de acces pentru spectatori (FOTO)

Oficialii festivalului presented by au decis ca pentru a intra in incinta Romexpo , spectatorii vor putea folosi doar o singura cale de acces, respectiv cea dinspre Piata Presei Libere (conform schemei de mai jos).

Amenajarea spatiului de festival a inceput deja de sambata. Scena folosita pe durata celor 3 zile de festival este una dintre cele mai mari structuri de acest gen din lume. Este comparabila cu cea folosita in cadrul concertului AC/DC din Romania si are o suprafata totala de 1500 metri patrati, 20 metri inaltime si cantareste nu mai putin de 150 tone.

Aceasta este adusa si montata in Romania de una dintre cele mai mari firme de scene din lume – StageCo. In ceea ce priveste sistemul de sonorizare, acesta este printre cele mai moderne si implica folosirea a peste 100 de boxe care vor zgudui Romexpo in cele 3 zile de festival, in timp ce concertele vor fi proiectate pe ecrane gigantice cu led.

Luminile vor fi aranjate in configuratii diferite in fiecare seara, in functie de cerintele si de show-ul fiecareia dintre trupele care vor aparea in fata publicului roman. In total, se vor consuma peste 2000 kilowati, iar trupele Metallica si mai ales Rammstein vor folosi un arsenal intreg de efecte pirotehnice senzationale care vor face cu siguranta un show greu de uitat.

Partea tehnica si de productie a Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival este asamblata si pusa in functiune de o echipa de peste 500 de persoane din Germania si Romania.

Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival este cel mai puternic festival de muzica rock care a avut loc vreodata in Romania, aducand in fata publicului atat trupe de succes ale momentului, cat si multi dintre „greii” rockului mondial: Manowar, Accept, Paradise Lost, Rammstein, Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax etc. Festivalul va avea loc in perioada 25-27 iunie, in incinta complexului Romexpo din Bucuresti .

Harta acces Sonisphere Romania

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea