Showbiz

#rock #sonisphere festival #bilete #vip #golden circle

Sonisphere Festival: Nu mai sunt bilete in fata la Metallica!

Biletele la categoria Golden Circle (adica in fata scenei) pentru cea de-a doua zi de sonisphere festival s-au epuizat. In aceasta zi a festivalului vor urca pe scena de la Romexpo formatiile Metallica, Slayer, Megadeth, Anthrax si Heaven and Hell .

In schimb, organizatorii au pus in vanzare incepand cu 30 martie bilete si abonamente VIP. Astfel, pentru fiecare zi in parte un bilet VIP costa 371 de lei, in vreme ce un abonament VIP pentru cele trei zile ale festivalului va costa 583 de lei.

Biletele se pot achizitiona din reteaua magazinelor Germanos, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas si de pe eventim.ro.

Sonisphere Festival va avea loc in perioada 25 - 27 iunie 2010, la complexul expozitional Romexpo din Bucuresti si va gazdui recitaluri sustinute de trupele: Metallica, Rammstein, Manowar, Heaven and Hell, Slayer, Megadeth, Anthrax, Alice in Chains , Volbeat, Stone Sour si Mastodon .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea