Showbiz

#fred durst #depresie #limp bizkit

Solistul de la Limp Bizkit se lupta cu depresia

Fred Durst , solistul Limp Bizkit , nu are o viata tocmai roz. Durst este deprimat si pe buna dreptate are de ce sa se simta astfel: a divortat, iar cariera lui a intr-un con de umbra.

Cantaretul in varsta de 40 de ani marturiseste ca a ajuns sa-l inteleaga pe idolul lui, Kurt Cobain , care si-a pus capat zilelor in urma cu 17 ani.

”Incerc sa nu vorbesc prea mult in metafore, dar este ceva ce nu am spus prea multor oameni. Avem un cantec mai vechi, 'It'll Be OK', de pe albumul ' Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water'. Este exact imaginea mea despre depresia cuiva cu o minte torturata ca a lui Kurt Cobain. Am facut legatura cu el. Am propria mea tortura. Am fost impresionat de poezia lui, de filosofie si muzica, evident. Noul cantec, ”My Own Cobain”, este un alt mod de a intra in depresia mea si de a exprima aceasta tortura”, a declarat Fred Durst.

Durst va lansa alaturi de Limp Bizkit un nou material discografic, primul album de studio dupa o pauza de sase ani. Este vorba despre discul “ Gold Cobra ”, care urmeaza sa apara pe data de 28 iunie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea