Showbiz

#pop #concert #muzica #monden #madonna #britney spears #sarut #justin timberlake

Soc pe scena! Madonna ii pupa mana lui Britney

Madonna, regina muzicii pop, i-a sarutat mana protejatei sale, Britney Spears, in timpul concertului de pe 6 noiembrie , cand cele doua artiste au interpretat un duet.

Astfel, in fata miilor de fani adunati pe Dodger Stadium din Los Angeles, Madonna i-a luat mana lui Britney Spears si a pupat-o. Tanara artista a surprins audienta printr-o tinuta foarte cuminte si eleganta.

Madonna si Britney au deschis concertul de la Los Angeles cu o varianta in duet a single-ului „ Human Nature ”.

Asteptat cu sufletul la gura de multimea adunata sa vada marele eveniment, Justin Timberlake si-a facut aparitia pe scena din Los Angeles abia la final, pentru a interpreta alaturi de Madonna piesa "4 Minutes".

Madonna, regina muzicii pop, a debutat pe piata muzicala la inceputul anilor `80, devenind in scurt timp cea mai populara cantareata solo a tuturor timpurilor (potrivit Cartii Recordurilor) cu peste 270 milioane de discuri in toata lumea.

Potrivit revistei Billboard, Madonna este la egalitate cu Elvis Presley , avand cele mai multe hituri Top 10 in Billboard Hot 100 . Pe 10 martie 2008 a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame .


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea