Showbiz

#lege #anulate #casatorii gay #hollywood #soc

Soc la Hollywood: casatoriile gay sunt pe cale de a fi anulate

Soc si groaza in cetatea filmului, dupa ce mult-discutata initiativa legislativa Proposition 8, care interzice casatoria intre persoanele de acelasi sex, a fost votata de majoritatea californienilor, anunta femalefirst.

Puritanii californieni au votat pro aceasta decizie, iar acum peste 16.000 de casatorii gay sunt la un pas de a fi anulate, spre disperarea vedetelor de la Hollywood, care in ciuda eforturilor, nu au reusit sa-i convinga pe locuitorii Californiei sa voteze impotriva acestei legi.

Printre vedetele al caror mariaj risca acum sa fie anulat se numara prezentatoarea TV Ellen DeGeneres, care s-a casatorit cu actrita Portia de Rossi in urma cu 2 luni sau actorii George Takei si Brad Altman. Adoptarea acestei noi legi ii pune pe acestia intr-o situatie delicata. "Nu pot returna toate cadourile primite la nunta. Imi place noul meu prajitor de paine ", a glumit DeGeneres cand inca initiativa legislativa nu fusese adoptata.

Oricum, vedetele sunt decise sa protesteze impotriva acestei legi, astfel ca in urmatoarele zile este posibil sa existe manifestatii de strada ca reactie la votul californienilor.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea