Showbiz

#videoclip #muzica #album #single #sober #pink #rock #pop

"Sober", un single "dark" semnat Pink

 
Pink filmat clipul pentru noul single, „ ”. Dupa succesul inregistrat piesa „ ”, artista scoate pe piata acum noua melodie, mai lenta intensa.

Filmarile videoclipului „ Sober ” a avut loc la Stockholm, in Suedia, la sfarsitul lunii septembrie. Cel care s-a ocupat regia materialului a fost nimeni altul decat Jonas Akerlund +.+-=-+.+ -+.-+=+-.+- , cunoscut printre celebritatii datorita materialelor realizate pentru Madonna, Christina Aguilera sau U2.

Noul single al cantaretei a fost produs de Danja, Kanal si Jimmy Harry. „Sober” este cel de-al 2-lea single extras de pe noul album „Funhouse”, semnat Pink. Cel de-al 5-lea LP al artistei va lansat pe 28 octombrie, prin La Face.

Intr-un interviu acordat nu a venit cu nicio inovatie in ceea ce priveste emotiile cu aceasta piesa: „N-am inventat scenarii, nu sunt originala in niciun fel. Trec prin aceleasi situatii prin care trec si alti oameni. Nu scriu despre avioane personale si Caviar. Scriu despre dragoste, divort, despre Presedinte, despre telefoane stupide si despre faptul ca niciodata nu stii ce- rezerva viitorul. Scriu despre lucrurile zilnice”.

Intrebata ce parere are despre piesa „Sober”, Pink a decis ca este o melodie „intensa... un fel de dark song. In videoclip va fi putina psihoza, dar va fi interesant.”

Anul acesta, in februarie, Pink a pus punct casniciei cu Carey Hart, dupa o casatorie de 2 ani. Despartirea nu pare sa o afecteze foarte mult pe artista si asta o confirma chiar ea, in single-ul „ What” dedicat fostului sau sot : „Ei, ?/ Sunt un star rock/ Pot dansa si singura/ Si n-am nevoie de tine in noaptea asta“.

Pana in prezent, Pink a vandut peste 25 milioane de discuri in lumea intreaga.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea