Showbiz

#gps #sistem #voce #snoop dogg #hip hop

Snoop Dogg ghideaza soferii prin satelit

Snoop Dogg este vedeta noii versiuni VoiceSkin a sistemului de navigatie prin satelit GPS TomTom , informeaza gadget.com.

Rapperul american este vocea care le ofera instructiuni soferilor, atat in ceea ce priveste directia de mers, cat si despre felul in care trebuie condus autovehiculul.

Snoop Dogg a adaugat pe langa instructiuni si cateva glume, menite sa mai descreteasca fruntile soferilor crispati ("Mergi la stanga si vei fi de buna credinta " sau "Intoarce atunci cand este posibil si pastreaza-ti calmul. Intelegi, omule?").

De asemenea, noua versiunea a sistemului GPS TomTom contine si un extra bonus intitulat " Puncte de Interes ", care contine o lista cu locurile din Los Angeles preferate de rapper, precum si ce inseamna fiecare dintre ele pentru artist. Sistemul GPS poate fi deja descarcat de pe voiceskin.com contra sumei de 12.95 dolari.

Pe plan muzical Snoop Dogg se pregateste sa-si lanseze un nou disc. Materialul se numeste “Malice n Wonderland” si va avea lansarea pe data de 8 decembrie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea