Showbiz

#pop #dance #rap #snap #concert #bucuresti #31 iulie 2009 #turabo society club

Snap! revine la Bucuresti

Snap !, celebra trupa pop-dance a anilor ’90, revine in Romania. Formatia va canta pe 31 iulie la Bucuresti in Turabo Society Club .

Snap! a intrat in Cartea recordurilor cu piesa „The Power“, cea mai bine vanduta melodie a tuturor timpurilor cu 57 milioane de albume vandute in toata lumea si 200 de discuri de aur si platina castigate.

Snap! are o istorie care pleaca de la aceasta piesa cu care rapper-ul Turbo B. a debutat, impreuna cu cateva soliste vocale. Dupa „The Power“ au continuat alte hit-uri internationale precum „Oops Up“, „ Cult of Snap“, „Mary Had A Little Boy“, „The Color Of Love“ si „Rhythm Is A Dancer“ care au devenit cele mai bine vandute melodii in Marea Britanie in 1992. Tot in ’92, Snap! canta in deschiderea concertului sustinut de Michael Jackson la Bucuresti.
 
Au urmat alte hit-uri ca „Exterminate“ si Do You See The Light? (Looking For)“, inregistrate intr-o noua formula. In 2003, Snap! a revenit in topurile internationale ale muzicii pop, club si dance, cu melodia „Rhythm Is A Dancer 2003“.
Snap-"The Power"
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea