Showbiz

#pop #alte-genuri #pedepse #catalin josan #smiley #analia selis #giulia #morandi #dansez pentru tine

Smiley si Analia Selis il "pedepsesc" pe Catalin Josan

Giulia, Deepcentral , Smiley sunt doar cateva nume din industria muzicala autohtona care s-au gandit sa-l “pedepseasca” pe Catalin Josan.
 
Dupa cum anuntam in urma cu 2 zile, Catalin Josan a promis ca daca el si Andreea Stanescu vor castiga duelul cu perechea Mihai Sturzu -Felicia Sarbu din cadrul concursului “Dansez pentru tine”, se va supune unei pedepse care poate fi votata pe site-ul sau.

“Puteti alege intre a ma duce sa gatesc pentru copiii dintr-un centru de plasament , a darui flori si CD-uri cu autografe in Piata Romana si a lucra timp de o zi intr-un fast food din Bucuresti”, a declarat Catalin.

SmileyAnalia Selis, Giulia, Crina Mardare sunt de parere ca i-ar sta bine sa gateasca pentru copiii dintr-un centru de plasament. In schimb, trupa Deepcentral si Randi de la Morandi il vad pe Catalin lucrand intr-un fast food timp de o zi, in vreme ce Aura Urziceanu isi doreste ca tanarul artist sa daruiasca flori si CD-uri cu autograf in Piata Romana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea