Showbiz

#alte-genuri #dance #smiley #operatie #genunchi #ligamente

Smiley se va opera la genunchi


Smiley, unul dintre membrii trupei Simplu, va suferi o interventie chirugicala la genunchi la inceputul lui 2009, potrivit ziarului Ring.

Artistul s-a accidentat in urma cu un an in timpul unei probe de dans, fiind diagnosticat cu ruptura de ligamente incrucisate.

Intre timp problema s-a agravat. In cazul in care operatia nu va avea loc loc la timp, cantaretul risca sa nu mai poata intra pe ringul de dans.

"In ianuarie, ma voi opera pentru ca am probleme la un genunchi in urma unui accident pe care l-am avut. Problema s-a agravat. Ma voi opera la aceiasi doctori la care am apelat si cand am avut mana rupta ”, a declarat Smiley pentru Ring.

De curand Smiley si-a lansat un nou single pentru piesa “ Am bani de dat (No Tengo Dinero)”, o colaboarea cu Alex, Don Baxter si Marius Moga. In acest an cantaretul a obtinut cele mai multe premii la Romanian Music Awards . Smiley a plecat acasa cu 3 premii: Best Pop, Best Male, Best New Act.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea