Showbiz

#alte-genuri #smiley #album #single #muzica #videoclip

Smiley pregateste noul clip "Am bani de dat, am datorii la Stat"

Smiley va filma zilele urmatoare noul videoclip pentru piesa „ Am bani de dat , am datorii la Stat ”, realizata in colaborare cu Tom Boxer, Marius Moga si Alex.

„Am bani de dat, am datorii la Stat” este cel de-al 3-lea single extras de pe albumul solo de debut al lui Smiley, „ In Lipsa Mea ”.

Lansarea unui album solo este justificata de dorinta solistului de a compune piese, care nu se incadreaza stilulului promovat de trupa Simplu . Materialul este "foarte personal si reflecta viata mea", a marturisit Smiley. Pentru compozitia pieselor, Smiley a lucrat cu Marius Moga, Don Baxter si Randi.

Primul single de pe acest album a fost „In Lipsa Mea” feat. Uzzy. Atat piesa, cat si videoclipul s-au bucurat de un real succes. Cel de-al 2-lea extras, „Preocupat cu gura ta” beneficeaza la randul sau de un videoclip.

Clipul pare a fi o declaratie de dragoste pe care  Smiley i-o inchina iubitei sale, Laura Cosoi. Carismaticul artist joaca rolul a nu mai putin de 11 personaje, in incercarea de a cuceri o tanara domnisoara.

Cat despre cel mai recent produs video, „Am bani de dat, am datorii la Stat”, acesta se deosebeste putin de precedentele, lucru confirmat chiar de artist.

„Este un videoclip foarte misto, care imi place la nebunie. E altfel decat restul, cu siguranta va va surprinde. De abia astept sa-l vedeti”, a marturisit Smiley intr-un interviu acordat revistei VIP.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea