Showbiz

#arenele romane #romania #11 iunie #bucuresti #acustic #concert #muzica #sinead o'connor #alte-genuri #pop

Sinead O`Connor canta fara curent electric la Bucuresti

Concertul pe care il va sustine Sinead O`Connor la Bucuresti va fi unul acustic . Pe scena de la Arenele Romane, artistei i se vor alatura colaboratorii sai indelungati, Steven Cooney si Kieran Kiely. Evenimentul are loc pe 11 iunie , potrivit unui comunicat remis de organizatori.

Spatiul central al Arenelor va fi amenajat cu scaune, insa biletele la spectacol sunt fara loc. Tocmai de aceea, spectatorii sunt asteptati sa vina incepand cu ora 19.00, concertul incepand la ora 20.30.

"Astept cu bucurie concertele live - ador sa simt reactiile publicului. Prioritatile mele sunt totusi sa scriu si sa inregistrez, astfel incat sa va pot oferi un nou album la inceputul lui 2010. Daca reusesc sa fac asta si sa savurez fiecare secunda din concertele pe care le voi sustine, atunci am sa pot spune cu mana pe inima ca am avut un an creativ!", marturisea Sinead o'Connor pe blogul personal.

Pana atunci insa, revenind la concertul acustic de la Bucuresti, toti cei care doresc sa o vada pe artista, pot procura biletele de la  Sala Palatului, Diverta, Germanos sau online de pe site-urile www.ticketpoint.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro, www.eventim.ro. Tichetele se gasesc la pretul de 109 lei. In ziua concertului, acestea vor costa 129 lei.

Dupa reprezentatia de la Bucuresti, Sinead O`Connor se va indrepta spre alte orase cum ar fi Grecia, Serbia, Franta, Olanda sau Belgia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea