Showbiz

#pop #simply red #ruslana #iris #cerbul de aur 2008 #concert #muzica #stefan banica jr

Simply Red canta la Cerbul de Aur 2008

Recitalurile din acest an de la Festivalul Cerbul de Aur nu vor avea anvergura celor precedente.

Numele cel mai sonor dintre recitalurile editiei din acest an a Cerbului de Aur este cel al trupei . Anuntul privind invitarea trupei a fost facut de oficiali ai TVR. Pe site-ul formatiei nu exista insa vreo referire la sustinerea unui recital la Brasov.

Ultima mentiune in ceea ce priveste activitatea celor de la Simply Red se refera la concertul sustinut luni, 18 august, la Montreaux, in Canada. Simply Red sunt programati sa sustina recitalul in seara de gala a festivalului, simbata, 6 septembrie. Formatia britanica - originara din Manchester - a scos de la inceputul activitatii ei, din 1984, 15 albume.

Primul succes de top dateaza din 1985, cand piesa “Holding Back The Years”, de pe albumul “Picture Book”, a ocupat locul 1 in “Hot 100” al revistei “Billboard” si locul 2 in topul publicatiei britanice “Music Week”.

Tot la Brasov va sustine un recital si interpreta ucraineana , cea care a obtinut in 2004 marele premiu la Eurovision. In rest, invitatii straini nu sunt de notorietate. Chiar daca denumita in Spania “Printesa popului”, Natalia Rodriguez (26 de ani) nu este cunoscuta in plan european.

De fapt, ea va sustine recitalul in deschiderea lui Stefan Banica Jr. Tot din Spania vine grupul de dans , relativ cunoscut in cabaretele din tara natala si Franta. Iris si formatia lui Horia Brenciu vor sustine de asemenea recitaluri .


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea