Showbiz

#vamps #coltii #sigourney weaver

Sigourney Weaver scoate coltii in "Vamps"

In ultima vreme auzim numai de filme cu vampiri , o manie de care producatorii hollywoodieni par sa nu mai scape. Dupa ce am aflat acum cateva saptamani ca Sam Worthington ar fi tentat sa-l joace pe Dracula , mai nou si colega sa din Avatar, , va primi o pereche de colti nou-nouti.

Empire Online ne asigura ca , in care joaca alaturi de Alicia Silverstone si Krysten Ritter.

Pelicula urmareste aventurile a doua vampirite din New York care isi petrec noptile vanand petrecerile din oras pana cand se indragostesc  de doi frumosi. Acum apare si problema: vampiritele trebuie sa ia decizia de a-si pastra colti sau de a renunta la imortalitatea lor pentru o viata de muritoare alaturi de noii iubiti .

Sigourney Weaver va fi Ciccerus, o regina a vampirilor, foarte sangeroasa si foarte sexy, care le pune bete in roate celor doua vampirite indragostite. Filmul, regizat de Amy Heckerling dupa un scenariu propriu, va fi o comedie horror, iar productia va incepe in aprilie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea