Showbiz

#film #hollywood #actor #cinema #sigourney weaver

Sigourney Weaver nu mai vrea nici Alien, nici Ghostbusters

Actrita a fost exclusa din cel de-al 2-lea sequel al francizei si nu apare nici in -ul proiectului , informeaza femalefirst.co.uk.

Desi s-a afirmat ca Sigourney este distribuita, alaturi de Bill Murray si Dan Aykroyd in noua pelicula, aceasta insista ca nu face parte din planurile producatorilor.

„Cred ca vor sa faca ceva complet nou si diferit fata de originalul Ghostbusters, desi stiu ca o sa fie si Bill p-acolo. Nu ma astept sa am ceva de-a face cu acest proiect. Cu toate acestea, le urez numai bine”
, a declarat Sigourney Weaver pentru Tvsquad.

Intr-un interviu, Dan Aykroyd a precizat ca filmarile la noul Ghostbusters sunt progamate sa inceapa pana la finalul acestui an.

Pe langa acest sequel, Weaver a dezmintit si zvonurile conform carora ar reveni la franciza Alien, insistand ca a terminat-o cu blockbuster -ul produs de Ridley Scott.

Ellen Ripley, personajul iconic al lui Weaver, a murit in cea de-a 3-a parte a Alien-ului, dupa o lupta inspaimantatoare cu respectiva creatura din spatiu.

Chiar daca i se pare o tampanie sa apara intr-un prequel , actrita ii doreste lui Scott numai bine.

„Nu cred ca personajul meu, Ripley, ar putea aparea intr-un prequel si asta pentru ca, de fapt, n-are acces la acea creatura pana la primul Alien. Dar Ridley (Scott) realizeaza acest film si lucrul acesta nu poate decat sa ma bucure”, a mai adaugat actrita.

Urmareste trailer-ul filmului Alien cu Sigourney Weaver in rol principal:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea