Showbiz

Sienna Miller si Russell Crowe - impreuna in remake-ul lui "Robin Hood"

Actrita britanica va intra in pielea lui Lady Marian intr-un remake al filmului clasic Robin Hood , in care mai joaca si actorul australian Russell Crowe in rolul serifului din Nottingham .

Scenariul a fost scris de castigatorul premiul Oscar , (LA Confidential), iar Ridley Scott va semna regia peliculei, care va fi o noua abordare a clasicii povesti. Noutatea remake-ului consta in faptul ca personajele vor fi construite mult mai realist, iar Robin Hood nu va mai fi descris ca fiind plin de eroism.

Sienna Miller, care isi promoveaza cel mai recent film, The Edge of Love, in care joaca alaturi de Keira Knightley, s-a aratat foarte bucuroasa de obtinerea acestui rol si ca este extrem de incantata de colaborare cu Russell Crowe si Ridley Scott.

Crowe este unul dintre actorii preferati ai regizorului britanic, care l-a distribuit pana acum in nu mai putin de trei filme: Gladiatorul, Un an bun si American Gangster.

Trailer American Gangster



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea