Showbiz

#shrek 4 #sex and the city 2 #prince of persia

Shrek 4 - mai tare decat Sex and the City 2 si Prince of Persia

shrek forever after ramane pentru a doua saptmana in fruntea clasamentului incasarilor din SUA, depasind noul lansat Sex and the City 2 si costisitorul Prince of Persia: The Sands of Time , scrie digitalspy.co.uk.

Aventurile capcaunului verde si ale amicilor lui au reusit sa stranga peste 43 de milioane de dolari in weekendul trecut, punand in umbra doua filme de la care producatorii americani aveau mari asteptari.

Sex and the City 2 a obtinut doar putin peste 32 de milioane de dolari, ceea ce i-a adus locul 2 in box-office, in timp ce blockbuster-ul Prince of Persia: The Sands of Time, care a beneficiat de un buget de 200 de milioane de dolari, s-a clasat pe pozitia a 3-a a topului incasarilor cu venituri de doar 30 de milioane de dolari.

Locurile 4 si 5 ale boxoffice-ului de peste ocean au fost ocupate de Iron Man 2 si Robin Hood, cu incasari de 16 milioane si, respectiv, 10 milioane de dolari .

Dupa mai bine de noua saptamani in top 10, animatia How to Train Your Dragon a ajuns pe ultimul loc al clasamentului incasarilor cu venituri de doar 1 milion de dolari la sfarsitul saptamanii trecute. La nivel international, filmul are incasari cumulate de peste 200 de milioane de dolari.

Urmareste trailerul filmului Sex and the City 2 care va avea premiera si in Romania la sfarsitul acestei saptamani, pe 4 iunie. Filmul a avut un buget de peste 100 de milioane de dolari.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea