Showbiz

#shia labeouf #michael bay #transformers #deget #accident #productia

Shia Labeouf si-ar putea pierde un deget

Actorul Shia Labeouf si-ar putea pierde un deget de la mana pe care si-a strivit-o in accidentul de masina suferit saptamana trecuta, potrivit imdb.com.

Labeouf a suferit un accident de masina pe 27 iulie, masina in care se afla s-a rasturnandu-se de doua ori dupa ce a lovit un alt vehicul. Actorul a fost operat la mana si a petrecut cateva zile in spital, iar in prezent poarta un bandaj special la mana ranita. Mai mult, medicii ar putea fi nevoiti sa-i amputeze un deget, ceea ce ar cauza si mai multe probleme productiei filmului Transformers : Revenge of the Fallen .

Regizorul Michael Bay incearca momentan sa includa in scenariu accidentul lui Shia Labeouf, iar daca zvonurile se confirma, cineastul american va trebui sa introduca in poveste si lipsa degetului personajului caruia ii da viata actorul in varsta de 22 de ani.

Neglijenta lui Labeouf a blocat productia lui Transformers 2 , iar starul ar putea fi acuzat de conducere sub influenta alcoolului. Reprezentantul actorului nu a facut pana acum nicio declaratie.

Trailer Transformers


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea