Showbiz

#sherlock holmes #aventuri #senzationale #dvd #blu ray

Sherlock Holmes revine cu aventuri senzationale, acum pe DVD si Blu-ray

Pe 12 mai, Pro Video lanseaza pe DVD si Blu-Ray Sherlock Holmes , cea mai recenta ecranizare a fabuloaselor aventuri care il au ca personaj principal pe ingeniosul detectiv.

Mai sexy ca niciodata, , un sistem home cinema cu Blu-Ray player , precum si un Blu-Ray player. Mai multe informatii pe www. .ro/sherlock.

Detalii din spatele culiselor, dar si interviuri cu actorii sau producatorii peliculei pot fi citite in exclusivitate pe miscrosite-ul sherlockholmes. provideo .ro.

Distribuit in exclusivitate de catre Pro Video, filmul Sherlock Holmes poate fi achizitionat din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ul www.provideo.ro, in format DVD si Blu-Ray, la un pret recomandat de 49.9 RON, respectiv 99.9 RON. Mai mult, fanii se vor putea delecta si cu editia limitata lenticulara - pe fata carcasei DVD-ului succedandu-se doua imagini din film, in functie de unghiul din care este privita, la un pret special de 59.9 RON.

Trailer Sherlock Holmes:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea